Cele mai cumpărate

Ce spun clientii

Daca este sa recomand un producator serios, de nadejde, pasionat si foarte bine documentat, atunci cand cineva ar dori sa achizitioneze arbusti fructiferi deosebiti, cum ar fi goji, aronia, lonicera kamchatika si alte multe minunatii, nu voi sta pe ganduri si voi spune cu mana pe inima: mergeti la SANATATE DIN PLANTE si faceti cunostinta cu Claudiu, alias ...... Read More

svetlana
Owner,

La INDAGRA v-am descoperit si am ramas foarte impresionata. Dintre toate, siropul de trandafir este grozav (si am consumat in nenumarate alte ocazii, nu se compara nici cu cel de la bulgari- ei fiind celebri pentru produsele cu trandafir). In general nu scriu review-uri, dar de data asta chiar a fost o surpriza placuta si mi-au laudat siropul si musafirii! ...... Read More

Andreea
Owner,

Pentru prima oara am comanndat de la aceasta firma luni, un kaki, si miercuri l-am primit. Recunosc ca am fost foarte placut surprins: pomul este mult mai inalt decat ma asteptat si pare foarte sanatos, angajatii profesionisti si surpriza am primit si doua plantute cadou. Multumesc frumos. ... Read More

Sorin
Owner,

O pepiniera care merita vizitata si incurajata sa mearga mai departe prin comenzile noastre. Plante si produse de calitate care nu pleaca din ferma fara sa le afli povestea . Cred ca avem nevoie de astfel de famili care pun suflet in ceea ce fac. Recomand sanatate din plante. ... Read More

Florina Ursu
Owner,

Intr-o sambata ploioasa m-am decis sa merg la Indagra, sa imi cumpar niste arbusti fructiferi. Si am gasit afara, printre expozantii cu vanzare , si pe acesti producatori. Mi-au zis ca totul este bio, asa ca am achizitionat de la ei goji, mosmoni si pomi de stafide. In afara de arbusti (pe care i-am plantat si astept acum primavara :) ), am luat si un borcan de dulceata ...... Read More

Carmen
Owner,

Magazinele noastre

Magazinele noastre

Comuna Crevedia, Sat Darza, Str Stejarului Nr A 16. Judetul Dambovita

APARITII MEDIA

Va multumim ca ne vizitati!

Sanatatedinplante.ro va recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor pentru folosirea in conditii adecvate a site-ului. Vizitarea si/sau comandarea produselor acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

Precizari prealabile

Preturile sunt exprimate in RON, iar TVA-ul este inclus in pretul afisat. Pretul final platit de client este format din pretul de achizitie al produsului, la care se adauga costul de transport. Sanatatedinplante.ro nu percepe nicio alta taxa suplimentara. Toate produsele vor fi livrate in limita stocului disponibil. Voucherele sau alte modalitati de fidelizare nu sunt transferabile si nu pot fi cumulate.

Politica de confidentialitate si de securitate a datelor

SC MAKY DESIGN ACTIVE8 SRL se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii unei colaborari eficiente cu utilizatorii. Sanatatedinplante.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Sanatatedinplante.ro va folosi datele personale ale utilizatorilor in scopul de a-i notifica asupra ofertelor promotionale si asupra noutatilor prin newsletter-ul site-ului. Datele personale introduse de utilizatori sunt necesare pentru confirmarea comenzii, pentru livrarea produselor comandate si pentru o colaborare ulterioara optima intre Sanatatedinplante.ro si clientii sai. Daca clientul nu mai doreste primirea newsletter-ului, se poate dezabona printr-un simplu click pe link-ul primit prin email de la Sanatatedinplante.ro.

Sanatatedinplante.ro nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dvs explicit. In concordanta cu legile aplicabile in Romania, Sanatatedinplante.ro declina orice raspundere privind garantiile directe sau indirecte, inclusiv caracterul comercial al produselor.

Sanatatedinplante.ro isi rezerva dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi, de a sterge sau modifica continutul site-ului sau a contului personal sau de a anula comenzi fara nici o restrictie sau anuntare prealabila.

Drepturile de autor

Intregul continut al Sanatatedinplante.ro este protejat conform legii dreptului de autor si a legilor privind dreptul la proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricăror elemente apartinand site-ului www.sanatatedinplante.ro se pedepseşte conform legilor in vigoare. Continutul acestui website (text, grafica, logo, iconuri, imagini) sunt proprietatea SC MAKY DESIGN ACTIVE8 S.R.L. si cad sub incidenta dreptului de autor prevazut de legea romana. Dreptul de autor pentru anumite texte (articole) sunt reproduse sau adaptate de noi cu acceptul autorilor mentionati la sfarsitul acelui text. Dreptul de autor pentru siglele si sloganele partenerilor si colaboratorilor nostri le apartin acestora, si sunt reproduse cu acceptul lor.

Pentru a raporta orice problema legata de drepturile de proprietate intelectuala va rugam sa ne scrieti la adresa gojifructe@yahoo.com

 

Declinarea responsabilitatii

Produsele prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar anumite caracteristici pot diferi fata de poze (culoare, aspect, ...). Echipa Sanatatedinplante.ro incearca sa va prezinte cat mai detaliat si corect produsele si sa respecte acuratetea informatiilor. Totusi, Sanatatedinplante.ro nu garanteaza ca descrierea produselor si a serviciilor precum si continutul acestui website este lipsita de erori, completa si actuala. SC MAKY DESIGN ACTIVE8 S.R.L. nu-si poate asuma responsabilitatea ca toate produsele expuse sunt disponibile in stoc. Din acest motiv, firma isi rezerva dreptul de a nu onora comanda daca produsele nu mai sunt disponibile. Daca un produs oferit de magazinul nostru nu corespunde descrierii sau este trimis eronat, clientul poate cere returnarea contravalorii, dar nicio alta despagubire suplimentara.

 

Garantia produselor:

Produsele cumparate prin intermediul www.sanatatedinplante.ro beneficiaza doar de garantia de aspect si integritate. Astfel, fiecare produs livrat nu va fi însotit de certificatul de garantie.

Toate produsele sunt cultivate si crescute de catre noi in sere si pepiniere prorpii.

 

Conditii pentru returnarea produselor

Produsele comercializate pe siteul www.sanatatedinplante.ro pot fi returnate doar daca la momentul primirii coletului au fost verificate si returnate in urma unor defecte suferite in timpul transportului.

Clientul va suporta taxele de transport in urma returnarii produsului.

 

Informatii, Comunicari

 

Vizitatorii site-ului www.sanatatedinplante.ro, pot face comentarii si orice alte comunicari pe formularele de contact si/sau comanda, pot impartasi informatii sau pareri pe pagina de facebook a site-ului sau pe adresa de e-mail gojifructe@yahoo.com atat timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator sau defaimator. In cazul in care ne sunt trimise informaţii, materiale, documente, prin orice metoda posibila incluzand e-mail, posta, formulare online, se va considera ca utilizatorul confera societatii S.C. MAKY DESIGN ACTIVE8 S.R.L. dreptul nelimitat, gratuit, irevocabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, de a distribui şi prezenta aceste informatii prin orice mijloace.

 

Fraudele

 

Orice incercare de a accesa date personale ale altui utilizator sau de a altera/modifica continutul www.sanatatedinplante.ro, de a afecta serverul pe care ruleaza site-ul va fi considerata tentativa de frauda, S.C. MAKY DESIGN ACTIVE8 S.R.L. rezervandu-si dreptul de a pune in miscare plangerea penala impotriva celor care au incercat faptele descrise mai sus. Frauda constituie si plasarea unei comenzi cu adresa falsa sau date de identificare false. In acest caz vor fi anuntate organele competente pentru a solutiona cazul.

 

Litigii

 

S.C. MAKY DESIGN ACTIVE8 S.R.L., proprietara a sanatatedinplante.ro va face tot posibilul ca toate neintelegerile privind orice tip de disputa intre parti sa fie rezolvata pe cale amiabila de catre reprezentantii lor. In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, solutionarea litigiilor va reveni instantei judecatoresti competente din Romania.

.