Cele mai cumpărate

Ce spun clientii

Acum doi ani am cumparat 3 arbusti goji, erau mici pe atunci, acum sunt mari si sunt pe rod, mananc cu placere fructe goji chiar de la mine din gradina. Foarte multumita de serviciile oferite de catre echipa sanatatedinplante.ro Recomand cu caldura ... Read More

Luminita
Owner,

Sunt in primul rand consumator al produselor finite de la Sanatate din Plante dar am si achizitionat diverse specii de plante de la ei. Cateva motive care ma fac sa revin: in primul rand calitatea produselor, profesionalismul si pasiunea pe care oamenii astia o pun in ceea ce fac. Desi am achizitionat plante acum mai mult timp, pentru sfaturi sunt mereu disponibili ...... Read More

Daniel
Owner,

Apreciez munca dvs.ca si producator dar cel mai mult apreciez promtitudinea si corctitudinea de care dati dovada .din momentul preluarii unei comenzi. Aveti plante sanatoase,bine ingrijite..org ca anul viitor sa fac dulceata din trandafirii,afinii siberieni si aronia trimise de dvs.Va multumesc si va doresc spor in tot ce inteprindeti!!!. ... Read More

Mariana
Owner,

Sunt un mare admirator al acestui site si al produselor comercializate aici. Vreau sa remarc printre acestea, mosmonul, care este un pom fructifer absolut special, din pacate putin cunoscut la noi. Mosmonii pe care i-am luat de aici sunt pomi altoiti, de cea mai buna calitate, care au inceput sa-mi dea o productie substantiala de mosmoane inca din primul an. ...... Read More

Radu Catalin
Owner, Ginkgo Romania

AM CUMPĂRAT DE LA STANDUL FIRMEI, DE LA INDAGRA, BUTAŞI DE TARHON.MARFĂ DE CALITATE,PUTERNIC AROMATĂ AŞTEPT PRIMĂVARA SĂ LE PLANTEZ IN GRADINĂ. ODATĂ CU PLANTELE AM PRIMIT MULTE SFATURI CARE MĂ VOR AJUTA. PROMIT SĂ REVIN. ... Read More

CONSTANTIN
Owner,

Magazinele noastre

Magazinele noastre

Comuna Crevedia, Sat Darza, Str Stejarului Nr A 16. Judetul Dambovita

Va multumim ca ne vizitati!

Sanatatedinplante.ro va recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor pentru folosirea in conditii adecvate a site-ului. Vizitarea si/sau comandarea produselor acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

Precizari prealabile

Preturile sunt exprimate in RON, iar TVA-ul este inclus in pretul afisat. Pretul final platit de client este format din pretul de achizitie al produsului, la care se adauga costul de transport. Sanatatedinplante.ro nu percepe nicio alta taxa suplimentara. Toate produsele vor fi livrate in limita stocului disponibil. Voucherele sau alte modalitati de fidelizare nu sunt transferabile si nu pot fi cumulate.

Politica de confidentialitate si de securitate a datelor

SC MAKY DESIGN ACTIVE8 SRL se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii unei colaborari eficiente cu utilizatorii. Sanatatedinplante.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Sanatatedinplante.ro va folosi datele personale ale utilizatorilor in scopul de a-i notifica asupra ofertelor promotionale si asupra noutatilor prin newsletter-ul site-ului. Datele personale introduse de utilizatori sunt necesare pentru confirmarea comenzii, pentru livrarea produselor comandate si pentru o colaborare ulterioara optima intre Sanatatedinplante.ro si clientii sai. Daca clientul nu mai doreste primirea newsletter-ului, se poate dezabona printr-un simplu click pe link-ul primit prin email de la Sanatatedinplante.ro.

Sanatatedinplante.ro nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dvs explicit. In concordanta cu legile aplicabile in Romania, Sanatatedinplante.ro declina orice raspundere privind garantiile directe sau indirecte, inclusiv caracterul comercial al produselor.

Sanatatedinplante.ro isi rezerva dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi, de a sterge sau modifica continutul site-ului sau a contului personal sau de a anula comenzi fara nici o restrictie sau anuntare prealabila.

Drepturile de autor

Intregul continut al Sanatatedinplante.ro este protejat conform legii dreptului de autor si a legilor privind dreptul la proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricăror elemente apartinand site-ului www.sanatatedinplante.ro se pedepseşte conform legilor in vigoare. Continutul acestui website (text, grafica, logo, iconuri, imagini) sunt proprietatea SC MAKY DESIGN ACTIVE8 S.R.L. si cad sub incidenta dreptului de autor prevazut de legea romana. Dreptul de autor pentru anumite texte (articole) sunt reproduse sau adaptate de noi cu acceptul autorilor mentionati la sfarsitul acelui text. Dreptul de autor pentru siglele si sloganele partenerilor si colaboratorilor nostri le apartin acestora, si sunt reproduse cu acceptul lor.

Pentru a raporta orice problema legata de drepturile de proprietate intelectuala va rugam sa ne scrieti la adresa gojifructe@yahoo.com

 

Declinarea responsabilitatii

Produsele prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar anumite caracteristici pot diferi fata de poze (culoare, aspect, ...). Echipa Sanatatedinplante.ro incearca sa va prezinte cat mai detaliat si corect produsele si sa respecte acuratetea informatiilor. Totusi, Sanatatedinplante.ro nu garanteaza ca descrierea produselor si a serviciilor precum si continutul acestui website este lipsita de erori, completa si actuala. SC MAKY DESIGN ACTIVE8 S.R.L. nu-si poate asuma responsabilitatea ca toate produsele expuse sunt disponibile in stoc. Din acest motiv, firma isi rezerva dreptul de a nu onora comanda daca produsele nu mai sunt disponibile. Daca un produs oferit de magazinul nostru nu corespunde descrierii sau este trimis eronat, clientul poate cere returnarea contravalorii, dar nicio alta despagubire suplimentara.

 

Garantia produselor:

Produsele cumparate prin intermediul www.sanatatedinplante.ro beneficiaza doar de garantia de aspect si integritate. Astfel, fiecare produs livrat nu va fi însotit de certificatul de garantie.

Toate produsele sunt cultivate si crescute de catre noi in sere si pepiniere prorpii.

 

Conditii pentru returnarea produselor

Produsele comercializate pe siteul www.sanatatedinplante.ro pot fi returnate doar daca la momentul primirii coletului au fost verificate si returnate in urma unor defecte suferite in timpul transportului.

Clientul va suporta taxele de transport in urma returnarii produsului.

 

Informatii, Comunicari

 

Vizitatorii site-ului www.sanatatedinplante.ro, pot face comentarii si orice alte comunicari pe formularele de contact si/sau comanda, pot impartasi informatii sau pareri pe pagina de facebook a site-ului sau pe adresa de e-mail gojifructe@yahoo.com atat timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator sau defaimator. In cazul in care ne sunt trimise informaţii, materiale, documente, prin orice metoda posibila incluzand e-mail, posta, formulare online, se va considera ca utilizatorul confera societatii S.C. MAKY DESIGN ACTIVE8 S.R.L. dreptul nelimitat, gratuit, irevocabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, de a distribui şi prezenta aceste informatii prin orice mijloace.

 

Fraudele

 

Orice incercare de a accesa date personale ale altui utilizator sau de a altera/modifica continutul www.sanatatedinplante.ro, de a afecta serverul pe care ruleaza site-ul va fi considerata tentativa de frauda, S.C. MAKY DESIGN ACTIVE8 S.R.L. rezervandu-si dreptul de a pune in miscare plangerea penala impotriva celor care au incercat faptele descrise mai sus. Frauda constituie si plasarea unei comenzi cu adresa falsa sau date de identificare false. In acest caz vor fi anuntate organele competente pentru a solutiona cazul.

 

Litigii

 

S.C. MAKY DESIGN ACTIVE8 S.R.L., proprietara a sanatatedinplante.ro va face tot posibilul ca toate neintelegerile privind orice tip de disputa intre parti sa fie rezolvata pe cale amiabila de catre reprezentantii lor. In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, solutionarea litigiilor va reveni instantei judecatoresti competente din Romania.

.