8 oct. 13

Toamna a venit cu tot ce aduce ea, bunatati dar si raceli, gripe. Cand te prinde o ploaie buna, este foarte probabil ca si o raceala buna sa te prinda la fel de rapid. Nu ezita sa folosesti remedii naturiste. Cauti plante naturiste de vanzare?

Atunci cand simptomele racelii nu intarzie sa apara, primul lucru pe care trebuie s ail faci este sa mergi la medic. Daca totusi simti ca raceala nu este intr-o stare foarte avansata si iti doresti sa te tratezi singura acasa, cu remedii din batrani pe care le ai la indemana iata un top 4 al celor mai bune remedii naturale impotriva racelii:

Ceaiul de ceapa. Se stie ca inca din antichitate ceaiul de ceapa era folosit ca un remediu natural impotriva racelii. Proprietatile sale curabile sunt foarte cunoscute iar batranii inca il mai folosesc ca un medicament natural ori de cate ori au nevoie. Acesta nu are efecte adverse.

Supa de pui. Supa este un foarte bun remediu natural impotriva racelii. Datorita vitaminelor furnizate de legume si a proteintelor din carne, aceasta lupta impotriva racelii, intarind sistemul imunitar.

Citeste mai mult


Category: catina, Ceaiuri, goji, menta, Plante, Remedii naturiste

Comments are closed.