Informatii utile

Ce spun clientii

Acum doi ani am cumparat 3 arbusti goji, erau mici pe atunci, acum sunt mari si sunt pe rod, mananc cu placere fructe goji chiar de la mine din gradina. Foarte multumita de serviciile oferite de catre echipa sanatatedinplante.ro Recomand cu caldura ... Read More

Luminita
Owner,

Salutare tuturor!In lumea mega comercială in care trăim, de cele mai multe ori este greu sa faci diferența între etichete ... caci la culori frumoase si design mai toți ne pricepem. Diferența o face, fără îndoiala, calitatea. Deopotrivă calitatea produsului cat si a producătorului. Când întâlnești cele doua aspecte ale calității într-un singur pachet, ...... Read More

Cornel Moiseanu
Owner,

Sunt in primul rand consumator al produselor finite de la Sanatate din Plante dar am si achizitionat diverse specii de plante de la ei. Cateva motive care ma fac sa revin: in primul rand calitatea produselor, profesionalismul si pasiunea pe care oamenii astia o pun in ceea ce fac. Desi am achizitionat plante acum mai mult timp, pentru sfaturi sunt mereu disponibili ...... Read More

Daniel
Owner,

Apreciez munca dvs.ca si producator dar cel mai mult apreciez promtitudinea si corctitudinea de care dati dovada .din momentul preluarii unei comenzi. Aveti plante sanatoase,bine ingrijite..org ca anul viitor sa fac dulceata din trandafirii,afinii siberieni si aronia trimise de dvs.Va multumesc si va doresc spor in tot ce inteprindeti!!!. ... Read More

Mariana
Owner,

Sunt un mare admirator al acestui site si al produselor comercializate aici. Vreau sa remarc printre acestea, mosmonul, care este un pom fructifer absolut special, din pacate putin cunoscut la noi. Mosmonii pe care i-am luat de aici sunt pomi altoiti, de cea mai buna calitate, care au inceput sa-mi dea o productie substantiala de mosmoane inca din primul an. ...... Read More

Radu Catalin
Owner, Ginkgo Romania

Nota de informare privind protectia datelor personale

(*pentru afisare pe pagina web sau in cazul colectarii datelor prin formulare on-line)

SC MAKY DESIGN ACTIVE8 SRL in calitate de autor, proprietar, administrator al www.sanatatedinplante.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea efectuarii unor cumparaturi on-line, fiind inregistrata sub Nr. 26337 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare , implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

SC MAKY DESIGN ACTIVE8 SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website- lui www.sanatatedinplante.ro, precum si Termenii si conditiile de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, SC MAKY DESIGN ACTIVE8 SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

SC MAKY DESIGN ACTIVE8 SRL se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului www.sanatatedinplante.ro, prin completarea formularelor de inregistrare si comanda, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.

 

Drepturile persoanelor inregistrate

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

  • dreptul la informare (art.12);
  • dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
  • dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
  • dreptul de opozitie (art.15);
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
  • dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de SC MAKY DESIGN ACTIVE8 SRL in conformitate cu scopurile mentionate mai jos. Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti notifica oricand acest lucru in scris la urmatoarea adresa: SC MAKY DESIGN ACTIVE8 SRL, Loc STR TOAMNEI, NR 10, COMUNA MOGOSOAIA,JUD ILFOV.

Definitii

date cu caracter personal - orice informatie referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;

prelucrarea datelor cu caracter personal - orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;

stocarea - pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;

sistem de evidenta a datelor cu caracter personal - orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata in mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;

operator - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;

tert - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;

destinatar - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari;

date anonime - date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;

date de tip "business contact" - date care includ numele, functia, adresa de business, numarul de telefon sau adresa e-mail a unui angajat al unei organizatii, in aceasta calitate. Datele tip "business contact" nu intra in categoria datelor cu caracter personal;

date statistice - date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.

 

Informatii colectate

Colectarea datelor personale de catre www.sanatatedinplante.ro se face prin trei modalitati:

  • direct de la utilizator: in momentul abonarii la serviciile oferite de SC MAKY DESIGN ACTIVE8 SRL. Pentru a tine evidenta folosirii site-ului poate aparea necesitatea de a va cere informatii cu caracter personal (adresa de mail, nume, prenume, adresa etc.)
  • din raportul de trafic al server-ului: in momentul vizitarii site-ului www.sanatatedinplante.ro, furnizati anumite informatii despre dumneavostra, cum ar fi adresa dumneavoastra IP, ora vizitei, locul de unde ati intrat, durata vizitei,SC MAKY DESIGN ACTIVE8 SRL inregistrand aceste date.
  • prin intermediul cookie-urilor: cand vizitati www.sanatatedinplante.ro este posibil sa va fie trimis un cookie pentru a facilita stocarea si urmarirea peferintelor dumneavostra.

Nu sunt colectate nici un fel de date referitoare la cardul sau contul dumneavoastra de banca.

 

Cookie-uri

Cookie-ul reprezinta un fisier de tip ".txt", oferite browser-ului dumneavostra de un server web, ce poate fi plasat pe hard disk-ul dumneavostra. Majoritatea browser-elor sunt setate sa accepte aceste cookie-uri. Daca nu doriti acest lucru, puteti reseta browser-ul dumneavoastra, sa fiti anuntati de fiecare data cand primiti cate un cookie sau sa refuze acceptarea acestor cookie-uri. Este important sa stiti ca daca ati setat browser-ul sa refuze cookie-urile, este posibil ca unele sectiuni din site sa nu poata fi vizualizate normal. Dacă nu doriţi informaţii colectate prin utilizarea de Cookies, există în multe browsere un procedeu simplu care vă permite să respingeţi sau să acceptaţi caracteristicile/funcţiile Cookies. Dar vă rugăm să reţineţi că Cookies ar putea fi necesare pentru a vă putea furniza anumite facilităţi ale serviciilor noastre online.

www.sanatatedinplante.ro nu poate controla si nici nu poate avea acces la cookie-urile din computerul dumneavoastra, instalate de o terta parte. Aceste cookie-uri nu pot fi folosite pentru a va identifica pe dumneavoastra.

SC MAKY DESIGN ACTIVE8 SRL poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar. Formularul de inregistrare prezentat pe site-ul www.sanatatedinplante.ro cere informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta, acestea fiind din categoria datelor de tip "business contact".

 

Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri

  • Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor dumneavoastra.
  • Pentru a livra servicii precum buletinele de stiri, evenimentele sau produsele pe care le-ati cerut sau achizitionat.
  • Pentru transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing;
  • Pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului.
  • Asigurarea serviciilor de transport achizitionate de dumneavoastra
  • Facturarii serviciilor comandate de dumneavoastra;
  • Efectuarii platii on-line;
  • Asigurarii securitatii tranzactiei / platii on-line / carte de credit prin aplicarea de filtre antifraude;
  • Inregistrarii dumneavoastra ca membru in programul de fidelizare www.sanatatedinplante.ro.ro;

SC MAKY DESIGN ACTIVE8 SRL colecteaza informatii si le prelucreaza in date statistice despre ce pagini accesati in interiorul site-ului sanatatedinplante.ro, inclusiv adresa IP de la care site-ul este vizitat.

SC MAKY DESIGN ACTIVE8 SRL poate folosi in cadrul sanatatedinplante.ro cookies, stocand temporar date cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

  • Pentru a imbunatati securitatea accesului.
  • Pentru a imbunatati uzabilitatea si a va furniza un serviciu cat mai bun.

În plus faţă de informaţiile personale sistemele noastre colectează în mod automat o serie de informaţii anonime care ne ajuta să întelegem mai bine cum este folosit site-ul şi cum putem să ne îmbunătaţim serviciile. Aceste date includ, dar nu se rezumă la, adresa de IP a computerului cu care accesaţi site-ul, sistemul de operare folosit, software-ul de navigare folosit şi timpul petrecut în site.

Atunci când vizitaţi situl este posibil ca date despre dvs. să fie colectate şi de părţi terţe ca de exemplu sisteme de contorizare a traficului şi sisteme de publicitate online.

 

Protejarea informatiilor confidentiale

Informatiile colectate de la dumneavostra sunt foarte importante si de aceea sunt confidentiale. SC MAKY DESIGN ACTIVE8 SRL utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare. Serverul pe care Site-ul sanatatedinplante.ro este gazduit este protejat de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si din punct de vedere al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate.

Nu sunt colectate nici un fel de date referitoare la cardul sau contul dumneavoastra de banca.

 

Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime

SC MAKY DESIGN ACTIVE8 SRL poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in urmatoarele scopuri:

  • realizarii de rapoarte / analize;
  • realizarii de informari in scopuri proprii;
  • publicarii, promovarii, ofertarii serviciilor oferite de SC MAKY DESIGN ACTIVE8 SRL

Legislatie

Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul SC MAKY DESIGN ACTIVE8 SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul SC MAKY DESIGN ACTIVE8 SRL

Legaturi externe

www.sanatatedinplante.ro contine legaturi spre alte website-uri, in afara controlului SC MAKY DESIGN ACTIVE8 SRL, website-uri care credem ca le veti gasi utile. Daca accesati aceste linkuri veti accesa/vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita de SC MAKY DESIGN ACTIVE8 SRL. Înainte de a face cunoscute informaţiile dvs. personale pe orice alte site-uri va sfatuim sa parcurgeti termenii şi conditiile utilizarii acelor site-uri precum şi specificatiile lor de securitate.

 

Contact - probleme sau intrebari

Orice probleme legate de site-ul noastru vor fi luate in serios şi vom incerca sa le rezolvam. Pentru orice alte intrebari legate de politica noastra de securitate a datelor, sau daca aveti probleme sau reclamatii, va rugam sa ne contactati.